Anne Brith: Om å være slem

Anne Brith har i dag postet innlegget «Hvorfor er ærlighet så viktig for meg?«, der forteller hun at hun blir fysisk dårlig, når mennesker er slemme med andre. Her var det lite selvinnsikt å hente.

Anne Brith har blant annet vært ganske så stygg mot mange, eksempelvis da hun publisert opplysninger om 39 skattelistesøkere – https://influencere.wordpress.com/2018/02/15/ab-no-publiserte-opplysninger-om-39-skattelistesokere/. 

Hun har også skrevet blogginnlegg om «Når trollet kommer ut av lyset» –  https://bloggomtoppbloggere.com/2018/10/19/nar-trollet-kommer-ut-i-lyset/ med udokumenterte stygge påstander om andre mennesker. 

Etter det kontaktet hun en arbeidsgiver og spredet løgner om en navngitt person – https://influencere.wordpress.com/2018/11/11/ab-no-hvem-driver-egentlig-med-injurie/.

Videre har hun hengt ut ekser og andre, uten at de har mulighet til å komme med sin versjon. Hun har nå skrevet omlag 13 blogginnlegg, der det nylige bruddet har blitt nevnt – https://influencere.wordpress.com/2018/11/07/melkes-bruddet/.

Anne Brith viser til at opplevelser det siste året har ført til at hun har forstått hvor kjærlig oppvekst hun hadde hos foreldrene sine. Og så skriver hun blant annet:


«… Jeg opplevde at en person begynte å skjelle ut mine barn….»

«…Han måtte ta avstand fra denne personen…..»

«…Det gjorde han ikke….».

De fleste som har lest blogginnlegget sitter nok igjen med inntrykk av at det handler om eksens familie. Hvis det ikke er tilfelle, bør Anne Brith snarest presisere det, for å unngå at folk misforstår.

Om Anne Brith sikter til eksens familie, så er innlegget et overtramp mot dem, og det er jo ikke så fint gjort. Hva er det hun ønsker å oppnå?

Det er verdt å ta med seg at Anne Brith Davidsen ofte skriver om hvor fæle andre er mot henne – https://influencere.wordpress.com/2018/11/14/ab-no-om-vanskelige-relasjoner/