Anne Brith: Hatet i kommentarfeltet

Ny runde fra Anne Brith om hatet hun opplever. Hun skriver blant annet:

https://www.bloglovin.com/blogs/anne-brith-14147719/hatet-i-kommentarfeltet-6723316349
https://www.bloglovin.com/blogs/anne-brith-14147719/hatet-i-kommentarfeltet-6723316349

AB sin troverdighet er svekket etter at Dagens Næringsliv tok for seg «hatet» influenceren opplevde høsten -18. Det viste seg at influenceren ikke klarte/ville dokumentere påstandene sine. «Hatet» var egentlig saklig tilbakemelding til en annonsør:

Jeg håper at folk tenker over at man enda en gang får presentert Anne Brith sin udokumenterte versjon. Samtidig har jeg lest kommentarer om «utseendet» og «om det er riktig bukser»for en på AB sin alder, men det er faktisk flere måneder siden.

Det folk for tiden er opptatt av er AB sin uthenging av «noen» i eksen sin vennekrets eller familie, samt fremstillingen i media, der hun forteller at hun har ligget lavt – https://www.dagbladet.no/kjendis/brutalt-aerlig-om-bruddet—sjokk-sinne-og-frustrasjon/70623660 – samtidig som hun i løpet av en måned la ut 15 blogginnlegg der bruddet ble nevnt (i tillegg skrev om hun om det i sine andre SoMe-kanaler) – https://influencere.wordpress.com/2018/12/07/melkes-bruddet/

Hvis AB egentlig er opptatt av å få vekk hat i kommentarfeltet er det rart at hun tillot og likte det i april -18 – https://influencere.wordpress.com/2018/04/01/ab-no-kommentarfeltproblematikk-og-redaktoransvar/

Det er derfor grunn til å stille spørsmål ved AB sine innlegg om kritikere som stadig vekk dukker opp. Hva er egentlig motivet til Anne Brith for å lage innlegg om «hatere»? Er det for klikk? Oppmerksomhet? Få vekk fokuset fra annet? Ser hun seg selv som uskyldig offer, som ikke fortjener kritikk (selv når hun henger ut andre uskyldige)?

Selv lurer jeg på om det kan være for å få opp lesertallet på bloggen, da interessen der inne virker å være laber. Viser til at de siste kommentarene var 24.12. og 28.12.18, og det var kun 8 lesere som ønsket henne god jul:

https://www.annebrith.no/2018/12/28/trening-hjemme-stua/#comments
https://www.annebrith.no/2018/12/24/god-jul-2/

Litt historikk:

10 kommentarer om “Anne Brith: Hatet i kommentarfeltet

 1. Man burde laget et årshjul for AB sin blogg. Etter snart 10 år med blogging og tilhørende utlevering er hun på nøyaktig samme sted, uten utsikter til å eie sitt eget hus, fortsatt singel til tross for iherdige veldokumenterte forsøk. Lesermassen på bloggen er halvert de siste par årene, det nye satsingsområdet som virker å være YouTube tok ikke akkurat av med en hullete julekalender som aldri ble fullført. Bakekurset ble ikke det helt store det heller, fikk mye kritikk for måten det ble lansert og gratisdelen sto ikke til forventningene.
  Sånn går årene på Anne Brith sine kanaler, store følelsessmessige svingninger, store prosjekter som aldri ble realisert, og innelegg som går på repeat og repeat..

  Likt av 1 person

  1. Og det hadde vært greit, hvis det ikke gikk utover uskyldige. 🙂
   Jeg håper de med planer om å samarbeide med AB gjennomskuer offerrollen influenceren plasserer seg i, samtidig som hun fremsnakker seg selv i sine egne SoMe-kanaler.

   Likt av 1 person

 2. Hun skriver at bloggen følger planen akkurat som den skal. Hvem tror hun at hun lurer? Hvor er villaen med svømmebasseng som hun i årevis er like ved? Hvor er de stabile vennene og partneren?

  Jeg tipper vi har sett henne for siste gang i media med unntak av de gangene hun gir bort gratis bakst og får et random oppslag i Se & Hør.

  Likt av 1 person

 3. Bra innlegg Asti! 👏🏼👏🏼👏🏼
  Jeg håper det snart er slutt på
  hele Annebrith.no så ungene
  kan få en normal oppvekst!

  Likt av 1 person

 4. Du er så ryddig og dokumenterer påstandene dine så godt! Bloggen rett og slett oser av kvalitet. Håper du kan skrive gjesteinnlegg i mediene snart 😘

  Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.