Anne Brith: Hvem hater?

#sifra

Har dere fått med dere hashtaggen #sifra som Anne Brith bruker i forbindelse med reklamen for boken «Kvinner som hater kvinner»?

Jeg startet først med å be om unnskyldning, for at jeg ville skrive enda et innlegg om Anne Brith. Så begynte jeg å tenke «hvorfor skal jeg egentlig det?» Jeg har jo også lov å si fra. Denne gangen ønsker jeg ikke at utspillene som Anne Brith har kommet med det siste døgnet skal stå uimotsagt.

Å ha lov til å si fra gjelder altså for alle, også kritikere. Og da uten å få beskyldninger, anmeldelser og advokater etter oss, når vi bruker ytringsfriheten og forbrukermakten vår.

Jeg vil under vise til hvordan Anne Brith har møtt noen av de som jeg vet har sagt fra.

Disse truslene kom Anne Brith med etter at en person sendte mail til en annonsør, og sa fra om at hun ikke ønsket å handle hos dem, når de samarbeider med en influencer som eksponerer barna sine:

 • «Jeg vet hvor du bor»
 • «Jeg har funnet barnet ditt på facebook»
 • «Jeg vil ta saken til pressen og anmelde deg for injurie»
 • «Ja, jeg mener det som trusler».
https://www.dn.no/markedsforing/blogg/bloggere/markedsforing/toppblogger-ringte-arbeidsgiver-og-truet-med-anmeldelse-av-kritiske-lesere/2-1-471746

Hun mener selv at utsagnet «Vi vet hvor du bor» er hets:

https://www.instagram.com/p/BuIn2SfjaHM/

#stopphatet

Anne Brith er også opptatt av at man skal stoppe hatet. Jeg oppfatter at Anne Brith får tilgivelse fra andre, når hun har beklaget, men hun selv går til «krig», selv om de har bedt om unnskyldning. Eksempelvis la oss se hva som skjedde da hun hengte ut 39 skattelistesøkere  vs. Anne Brith sine utspill:

Ingen av de som ble hengt ut på bloggen fortjente det. I følge advokat Jon Wessel-Aas brøt hun også med personopplysningsloven:

Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er screenshot_20190221-101739_chrome.jpg
Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er screenshot_20190221-101753_chrome.jpg

Det var ingen som anmeldte Anne Brith. De tilga og gikk videre. Det får meg til å ville vise hva Anne Brith gjør:

https://www.dn.no/markedsforing/blogg/bloggere/markedsforing/toppblogger-ringte-arbeidsgiver-og-truet-med-anmeldelse-av-kritiske-lesere/2-1-471746


https://www.dn.no/medier/blogg/bloggere/sosiale-medier/toppblogger-forsokte-a-lokke-bloggpoliti-i-internettfelle/2-1-475466


Dette bildet har et tomt alt-attributt, og filnavnet er screenshot_20190221-145930_chrome.jpg
https://www.dn.no/medier/blogg/bloggere/sosiale-medier/toppblogger-forsokte-a-lokke-bloggpoliti-i-internettfelle/2-1-475466


http://web.archive.org/web/20190221120306/https://storiesig.com/stories/annebrith.no


Hva er det egentlig Anne Brith holder på med? Er det en kamp mot nettrollene, eller handler det om å krenke andre gjennom hat-beskyldninger? Viser til «Vi kan ikke kreve ikke å bli såret. Men vi kan kreve ikke å bli krenket. | Einar Øverenget»


Jeg er altså usikker på hva Anne Brith egentlig driver på med. Derfor håper jeg at vi får grundig dokumentert hatet og hetsen hun har blitt utsatt for, og om det faktisk kommer fra kvinner. Videre at man får se konteksten f.eks. vedr. «Vi vet hvor du bor».

Til slutt vil jeg si at jeg er veldig i tvil om Anne Brith er den rette til å snakke om/skrive bok om hat og hets ut fra historikken (blogginnlegg jeg har skrevet om Anne Brith, hets, hat, injurie og offerrolle):

52 kommentarer om “Anne Brith: Hvem hater?

 1. 👏👏👏👏

  Her kan det godt hende at det eksploderer i ansiktet på Anne Brith, dersom noen av de hun har truet og krenket velger å snakke ut. Vi så alle hva som nylig skjedde med Ørjan Burøe. Folk har faktisk en grense….

  Liker

  1. 🙂
   Jeg forstår ikke helt hvordan hun kan beskylde andre for noe hun selv har gjort. Har hun bedt om unnskyldning for truslene hun kom med Er det en regel for Anne Brith, og en annen regel for resten av oss?

   Liker

 2. Et veldig godt innlegg, Asti! Anne Brith har fått holde på med truslene sine i mange år, for hun har funnet en perfekt oppskrift for og komme unna med det. Men denne boken tror jeg er en dum ide, hun burde lære litt av Ørjan Burøe-saken. Det kan være dråpen som får det til og renne over for en del mennesker. Til og med de hvis barn hun har truet.

  Liker

 3. Jeg skjønner ikke helt alle disse innleggene dine. Det er ikke noe nytt i mange av dem, alt er linket til fra før. Ja, ja, det er din blogg, du må selvsagt få skrive det du vil, men du virker febrilsk, sykt opptatt av AB.

  Nå håper jeg, både for AB, men også for alle disse som sier at hun har truet dem, at de står frem. Ellers blir det bare tomme ord. De må gjerne stå anonymt frem, feks i en avis, de har helt sikkert spart på meldingene, så får vi «trollet» (AB) frem i lyset. Da får vi en gang for alle slutt på dette, forhåpentligvis.

  Jeg hadde håpet at Gry M Engen hadde hatt guts nok til å anmelde. Nå har vi bare hennes ord om hva AB sa. Det nytter ikke å skrive og taste og styre på nettet, det fungerer ikke annet enn å bli oppfattet som hets, negativitet, uten sannhetsbevis.

  Men det er kanskje sånn folk vil ha det?

  Liker

  1. Eller berre opptatt av å kunne dokumentere påstandane sine, i staden for å komme med bullshit 🙂 Takka vere Asti er det no vanskeleg å lyge seg unna dårleg reklamemerking og oppførsel ++ 👍

   Liker

  2. Hei KK

   Grunnen til at jeg ikke har anmeldt AnneBrith er at jeg tolker hennes løgner om en anmeldelse av meg som at det er min side av saken som er den riktige. Selv om hun flere ganger over en lengre periode gjentok for journalister at jeg var anmeldt så var det ikke riktig. Jeg var flere ganger hos politiet og sjekket.

   Ellers synes jeg at det å stå fram i landets mest seriøse avis med fullt navn og arbeidsgiver viser at jeg har nok guts – men har forståelse for at du er av en annen oppfatning.

   Likt av 1 person

 4. Jeg er VELDIG glad for at Kristina Andersen i dag sa, at hun og Belinda er klare for kamp, og at dem ikke kommer til å la seg skremme til taushet. Bare det å skrive «advokatfirmaet Elden» viser jo at AB gjør dette for å skremme, man kan si hva man vil om Elden og hans klienter, men som jurist er han (og sikkert hele firmaet) helt enestående, så hun vet at navnet Elden, hos de aller fleste, vil skape nok frykt til at man kryper til korset med halen mellom beina.

  Likt av 1 person

 5. Jeg er overbevist om at ABD mener det er en annen standard for henne enn for andre. Alle andre skal la være med hetsing, truing og trolling (som jeg egentlig tror er 95% konstruktiv kritikk). Hun derimot…😶

  Liker

 6. Pilotfrue har vel ikke merket riktig på IG? Bikinibilde er ikke merket som reklame. På story er det først bilde av bikinien, neste bilde er merket som reklame for Nelly.

  Liker

 7. Uansett er det utrolig pinlig måten hun skriver på, får flash back til en søskenkrangel eller noe sånt. «Jeg har sagt det til mamma altså!».

  Gleder meg til å lese anmeldelse av boka, om noen tør å gjøre det da. De blir garantert anmeldt for å gi dårlig anmeldelse:-)

  Liker

 8. Dette innlegget oser kvalitet.
  Jeg kan ikke få sagt det ofte nok,
  du burde fått lønn for all den flotte
  jobben du gjør og får oversikt over
  disse bloggerne våre. Ikke rett at de
  skal få ture fram med trusler! Dette
  burde AB visst for lenge siden, sånt gjør man bare ikke, truer folk til taushet. Greit at hun skal få si fra om hun mottar så enormt mye hets og hat, og håper hun kan dokumentere dette på andre vis enn skrevet på svarte ballonger med gullskrift.
  Jeg må også si det samme som jeg skrev på KG; at sånne ord må komme fra menn! Eller andre syke kvinner.

  Liker

 9. Og en ting til; hvordan kan alt dette hatet hun preker om komme hennes vei? Hun har jo blokkert alle som har sagt et skeivt ord, hun har stengt Snapchat, og kommentarfeltet på bloggen ble jo også stengt før hun lot skjermen gå i svart.

  Liker

 10. Applaus til deg Gry Monica Engen! Du er bare en av mange som Anne-Brith har herset med (rart at f eks siste eks ikke tar bladet fra munnen, han har jammen meg fått passet sitt påskrevet i nærmere 16-17 blogginnlegg), du er en modig og etterrettelig kvinne 💐

  Liker

 11. Ser at AB legger ned bloggen, nå er det kommet en trussel til datteren også. Hvor dypt kan folk falle? Er KG-gjengen fornøyd nå?
  Er de som oppfordra til offentlig boikott fornøyd?
  Er du fornøyd Asti?

  Det er rett og slett skremmende at noen kan falle så lavt at de går etter en tenåring, et barn. Men dagene består av at det skrives negativt over alt, så blir det kanskje sånn? En flokk som angriper, først mor, så barn. Tar du den, så tar du den…..

  Heia AB, selv om jeg ikke er din fan, så ønsker jeg deg alt godt. Og jeg er helt sikker på at du er en god mor, mye, mye bedre enn de som sitter og skriver dritt hele dagen. For du velger å la være å skrive mer.

  Liker

  1. Ikke enig nei? Det hadde jeg vel heller ikke regnet med.
   (Asti: Fjernet setning).

   Var ikke på KG-sirkuset (jeg har influensa og har kjedelige dager) for å lese. Nesten ingen skriver at barnet er blitt truet, neida, det selvrettferdighet stort sett over hele linja.
   Hjelpes for en tragisk gjeng.

   Liker

  2. Det er ugreit at du legger ord i munnen på meg, når det er langt fra det jeg noen gang har ytret. Jeg fjernet derfor setningen der du gjør det.

   Liker

 12. Jeg skriver som på KG:

   Det ABD snakker om, som «drep deg selv», er bare helt forferdelig – og aldri har jeg hørt en så grusom ordlyd på KG. Der reagerer folk stort sett på at ABD utleverer barna i alle kanaler og situasjoner, og på at hun henger ut alt fra eks’er, tidligere sjefer, lesere og nærmiljøet på Sørumsand på bloggen sin. Folk som ikke har mulighet til å komme med noe tilsvar. ABD har sågar prøvd seg med hacking (via Mia Landsem) for å finne ut hvem som står bak Bloggen om toppbloggere. Hun har selv truet med at «jeg har funnet barnet ditt på facebook» og «du kan anse dette som en trussel»; jamfør:

  https://influencere.wordpress.com/2019/02/21/anne-brith-hvem-hater/

  Men – ingen skal måtte tåle drapstrusler. Det er vanvittig trist dersom ABD har opplevd dette, dog har vi ikke sett et eneste bevis på denne hatske og brutale netthetsen. Det som foregår her inne er noe HELT annet enn «syke syke fitte». Det er jo trist at bloggere kan påstå at de har blitt tilsendt slike trusler uten å måtte bevise det. Jeg kan nemlig også påstå at noen skriver «syke syke fitte» til meg, uten at det foreligger noen sannhet i det.

  Liker

 13. Jeg skriver som jeg gjorde på KG:

  Det ABD snakker om, som «drep deg selv», er bare helt forferdelig – og aldri har jeg hørt en så grusom ordlyd på KG. Der reagerer folk stort sett på at ABD utleverer barna i alle kanaler og situasjoner, og på at hun henger ut alt fra eks’er, tidligere sjefer, lesere og nærmiljøet på Sørumsand på bloggen sin. Folk som ikke har mulighet til å komme med noe tilsvar. ABD har sågar prøvd seg med hacking (via Mia Landsem) for å finne ut hvem som står bak Bloggen om toppbloggere. Hun har selv truet med at «jeg har funnet barnet ditt på facebook» og «du kan anse dette som en trussel».

  Men – ingen skal måtte tåle drapstrusler. Det er vanvittig trist dersom ABD har opplevd dette, dog har vi ikke sett et eneste bevis på denne hatske og brutale netthetsen. Det som foregår her inne er noe HELT annet enn «syke syke fitte». Det er jo trist at bloggere kan påstå at de har blitt tilsendt slike trusler uten å måtte bevise det. Jeg kan da også påstå at noen skriver «syke syke fitte» til meg, uten at det foreligger noen sannhet i det.

  Men -flagget til topps dersom ABD endelig tar til vettet og skjermer barna sine!! Ingenting er bedre enn det! Tenk å skjemme ut barna sine på internett ved å få dem til å reklamere for f eks fotvortekrem 😱😱

  Liker

  1. Ultiva, siden du er så opptatt av dokumentasjon (i allefall fra ABD), så hadde det vært greit med litt skriftlig dokumentasjon på «jeg har funnet barnet ditt på FB», «du kan anse dette som en trussel». Eller er det også, som det AB skriver, bare ord fra en part?

   Jeg er helt enig med deg, barn skal ikke brukes i reklame. For barn som får fotsopp/fotvorter (og det er veldig mange barn som sliter med etter å ha gått barfot i gymsaler, dusjer, basseng) er det faktisk et stort problem, hvis bare et kjent barn kan stå frem tror jeg det hjelper mange. Nå er ikke AB sine kjendiser, men et barn/ungdom som barn og unge ser opp til.

   Men å skjemmes over å ha fotsopp/fotvorter samt å måtte bruke medisiner for dette, det skal barn få slippe, det føler seg «ekkel» nok og bør få slippe usj og æsj, skam deg, av voksne folk.. Ærlig talt.

   Liker

 14. Så vidt jeg vet uttalte ABD dette om å ha viten om andres barn og at det er en trussel til en av de to leserne hun ringte opp etter at de hadde sendt mail til annonsører om at de ikke ønsket å støtte firmaer som benytter seg av bloggere som ABD.

  Liker

 15. Denne Instagram profilen til Anne Blitt sin datter er privat. Jeg tror nok ikke det er voksne mennesker som sendt de meldingene til datteren. Jeg vil jo tro at hun kun har venner og elever på skolen eller idretten som følger henne der

  Liker

 16. Jeg blir så irritert over rumpehull-kommentaren, som har spunnet i Anne Brith sitt hode i fire år og blitt til noe helt annet enn utgangspunktet.

  Er dette første gang ordet nevnes på KG? https://m.imgur.com/gallery/gRiTE6M
  Funnet her: https://forum.kvinneguiden.no/topic/965667-annebrithno/?page=8

  Her er det ei som har sett Anne Brith nevne på snap at noen har sagt at munnen ligner et rumpehull… Og man måtte jo tenke sitt når hun i alle snapper på den tida lagde kyssemunn (før botox). Altså. ALLES snurpemunner ser ut som rumpehull!! Og hvorfor gjøre en grimase som gjør en styggere enn man er?? Og når Anne Brith nevner ordet.. Vel. Hvem kan se noe annet etterpå?

  Men altså ingen på Kvinneguiden som sa dette først? Og så blir dette plutselig til at ANSIKTET er “et forvrengt rumpehull”. Og etter fire år med kverning på det her, har det blitt en sannhet.

  Hva gjelder resten av kommentarene i hets-ordskyen, kjenner jeg ikke igjen noe fra KG. Jeg har dog sett Anne Brith skrive at vi hetser ungene hennes og virkelig insistert på nettopp dette, men det har da faen meg aldri skjedd. Omtale av unger har vært “eksponert av mor” her og “stakkars brukt i vortekremreklame” der og “fikk ikke øretelefoner” ditt og “presentert for kjæresten etter to dager” datt..

  Og folk biter på! Grrrrrrrrrrr!

  Liker

 17. Hei igjen KK!

  Anne Brith sa til meg på telefon at hun hadde funnet datteren min på Facebook og når jeg sa at det oppfattet jeg som en trussel, så svarte hun bekreftende på det. Som du skjønner er det veldig vanskelig å dokumentere en telefonsamtale – i alle fall når man ikke er forberedt på at den kommer så man kan få satt på opptak. Den som ringer har jo selvsagt den muligheten.

  Men da må man nesten bare gjøre seg opp en mening om hvem man velger å tro på. Jeg kan i min sak dokumentere løgn om hvor hun fikk tak i min identitet og løgn om anmeldelse. Hvis du ønsker det fremlagt for deg så er du velkommen til å ringe meg (nummeret mitt finner du på 1881) så gjør vi en avtale og går sammen til politistasjonen. Jeg skal også da dette deg i kontakt med annønsørens advokat som jeg hadde mye kontakt med slik at hun kan bekrefte hendelsesforløpet før Anne Brith ringte meg.

  Liker

 18. ALLE BARN HAR RETT PÅ ET PRIVATLIV!!! Noe bloggere har TUNGT for å skjønne! Hvis man over tid har fulgt AB på blogg, Snap og Instagram så er det sjokkerende mye bruk av ungene. Både bilder og tekst som utleverer ungene på det groveste! Hun har bla lagt ut hva de trener, hvor mye de trener, hva som er hvert barns personlighet, hun har åpent lagt ut hvor de bor, at de er hjemme alene, og hvor/når de befinner seg på trening og hvilke buss/tog de tar til og fra skoler og treninger. Filmet dem MYE på Snap/Instagram noe som er et grovt overtramp overfor barna, og filmingen har gått hardt utover privatlivet. Hun har filmet rumpa til datteren bakfra, og under Cheerleading kjolen når hun retter på trusa. Det har sett litt på «kanten» ut. Hun trykker mobilen oppi ansiktet på ungene når hun vekker dem om morgenen, og vist fram veggen med hvilke arbeidsoppgaver i hjemmet hvert enkelt barn har, hun har brukt dem i reklame for klær, (bla KappAhl), en sønn ble brukt i reklame for vortemiddel og minsten ble det lagt ut bilde av når han satt på do. (fordi hun var så stolt over øyeblikket, men etter massiv kritikk tok hun å fjernet det.). Hun har vist på Bloggerne at hun drar med hjem mannfolk for å treffe ungene, på et SVÆRT tidlig tidspunkt i forholdet, det hele fimet med Bliggernecrewet på slep, barna så temmelig ukomfortabel med situasjonen men eks-kjæresten fikk dem (gutta hvertfall ved å prate om gaming). Hun kjøpte i følge seg selv dyre gaver til eks-kjæresten, både klær og utstyr til det berømte båthuset hun fikk i gjennom å pusse opp og male til sin stil, hun skreiv som «fin frue fra båthuset på Ostøen» mens ungene var hjemme alene! Det lå ute for folk, allslags folk, jeg hadde ALLDRI utlevert at akkurat nå er ungene mine alene gjemme, mens vi nyter en helg på Ostøen i Bærum! Gud forby om det skulle skjedd dem noe!! Hun tenker ikke konsekvenser og langsiktig. Hun levde det glade/glamorøse liv med sin unge kjærestes båt, venner og båthus. Ungene fikk overnatte der litt i sommerferien og fikk kjøre litt båt, noe som også ble delt på Bloggerne, der AB framstår som «hysterisk mamma». Erik lærte dem fint opp så hun ble beroliget. Flere ganger har hun uttalt til media at hun skal SLUTTE å skrive/utlevere noe om barna, men så går det noen dager og hun er tom for bloggfyll. Plutselig er barna tilbake på Snap/Instastory og på bloggen igjen.
  Eldstesønnens konfirmasjon var med sponset dress! Hvor pinlig er ikke dét for en flott tenåring at han måtte «jobbe» som modell på selveste konfirmasjonsdagen sin! Helt uhørt!
  Hun har fortalt om hvor redde og sårbare de var, de to gangene de måtte på krisesenter (hvem henger hun ut her?? Er det far til de tre eldste barna eller er det en random ny kjæreste etter skilsmissen fra barnas far?? Utrolig ufint å legge dette ut til spekulasjoner!
  Hun forteller om folk som har kjeftet på henne og barna, i fjor sommer. Hun skreiv om det som om ungene var blitt mishandla. IGJEN la hun opp til spekulasjoner, denne gang rundt sine «svigerforeldre») Hun hadde bedt kjæresten om å velge side i en sak (dvs Erik 32 fra Bærum, han med båt og båthus og svært rike foreldre) Han valgte tydeligvis ikke «rett» side, all den tid Anne Brith holdt ut noen «vinde uker» til på Ostøen og med Erik 32, for så og slippe «bomben» at forholdet var over. Slutt. Det ble ikke boligkjøp med Erik likevel, barna skulle ikke bytte skole likevel. HVORFOR involvere barna så tidlig i planlegging om flytting til hus, en annen kommune, plante tanker i barna om et nytt og bedre liv??! Alt vi vet om barna hennes kan hun jo takke seg selv for! Hun gikk jo ut på sine egne SoMe kanaler om hvor de kunne følge ungene hennes på Snap og Instagram! Hvilken mor med flere tusen følgere hun IKKE kjenner legger ut noe så sensitivt som «her, her kan du følge barna mine»!! Det er ikke til å forstå i disse Dark Web tider. Hun kan umulig holde styr på 3 barns SoMe kanaler og hvem som vil følge dem der! Hun er ikke «Mother of the Year akkurat, såpass kan vi slå fast.
  Dette jeg skriver nå, er i følge Anne Brith Davidsen HAT/HETS. Jeg mener at det er voksen, konstruktiv kritikk. Jeg har ikke ET vondt ord å si om de 4 flotte barna hennes, men jeg har mye og si henne face to face, som fra en mor til en annen mor. Men det er som om AB går i krenkmodus og alt hun leser/hører er «hetsing, hating, mobbing, sjalusi osv)
  Bare la oss ha det klart; jeg ville ikke byttet én dag med Anne Brith!! Ikke en liten time engang!

  Hvis man legger sammen alt hun har lagt ut om barna sine, alt hun har skrevet for at de skal kunne kjøpe seg dette huset som det har vært påsnakk om i alle disse 8 årene Anne Brith har blogget, blogget og blogget, og brukt ungene, brukt folk og clickbites for å bli mer populær/Upopulær bla med å stå fram med «Sånn lever vi 5(4) alt etter hvor minsten er, på KUN 1000,- kroner i uka på mat». # BLØFF! «Ungen min måtte kaste flere kilo godteri i søppelet» etter Halloween og godteri som ikke var pakket inn i plast eller papir! #Bløff? «Menn må betale på første date!» helst den andre og tredje også. Hun har terget på seg mange folk, den godeste Anne Brith, og hun har fått goder av å lage mye rabalder rundt seg og ungene. På snakk om. eget hus, barna må være med å bidra til dette ETTER skole, lekser og cheerleading treninger og fotballtreninger. I stedet for fritid som alle andre barn har, så har hun belønningssystem på både karakterer og på praktiske husarbeidsoppgaver.
  Hun har kommet med utsagn som: «Jeg oppdrar ikke tapere» og «Den som gir seg er en dritt»
  Den siste der bet henne kraftig i stumpen! Hun klarte ikke å fullføre selv! Julen 2018, fornyet YouTube kanal og AB setter i gang med Julekalender (4 barn ble filma på YouTube kanalen også),som skulle bli MYE brukt framover… hun ville ha flere abonnenter på YT kanalen sin, men det slo ikke helt an og se en norsk, middelaldrende dame stå og stotre, svette og bake på YouTube selv om idéen var god. Jeg kjenner ikke hvor mange abonnenter hun hadde som mål, men hun rakk ikke å gjøre den ferdig, for helt plutselig ble det huller i kalenderen og full stopp mot slutten. 🤷‍♀️

  Hun anbefaler folk å gå til coach, som hun selv har gjort i mange år, hun oppfordrer til å lese/prøve Bertrand Larsens Helvetesuke, som hun selv har prøvd, og hun opprettet en 100 dagers gruppe med en svensk coach, men trakk ser selv ut av gruppa etter dag 54 eller der omkring.
  Bloggomtoppbloggere.com har snakket med henne personlig, hun har i samarbeid med Mia Landsem prøvd å hacke den bloggen som driftes av «Adina». Hun har kommet med trusler mot bloggen, det var både advokat og politi inni bildet påsto Anne Brith. Hun som sto fram i Dagens Næringsliv ble også truet med politianmeldelser, noe som ikke viste seg å stemme. 🤷‍♀️

  Hun har ofte skiftet bloggplattform, og har vært innom UI, Anti, Egmonthuset under AdSales, men nå er det plutselig Blogghuset. Hva er greia med å flytte bloggen IGJEN, når man uansett har planer om å gi ut bok og slutte? 🤷‍♀️

  I dag fikk Anne Brith snakke om hvorfor hun skal slutte å blogge i God Morgen Norge. Det er fordi datteren har fått trusler på sin Instagram. Fra et annet barn. Før oktober 2018!

  Og FØR dere går i strupen på meg: det er STOR forskjell på å dele bilder fra barna DINE på din private Facebook/Instagram, der har du kun dine nære og bekjente som følgere, ikke hele Norge. OG det finnes barn i reklamer! For både klær, mat osv. MEN de barna vet vi INGENTING OM!! Ikke hva de liker å spise, hvilke fritidsaktiviteter de går på, hvilken skole/barnehage de går på. De er helt fremmede og må ikke sammenlignes med bloggebarna som blir bretta ut og utlevert.

  Er glad for at Anne Brith nå stenger bloggen, og håper inderlig at hun klarer å holde fingrene unna «sendknappen» og lar ungene sine få fred og ro.vinner som hater kvinner»
  Hvem ER det store, stygge trollet her? Med selvinnsikt kommer man langt! Så langt at man til og med kan klare å kjøpe seg et greit hus før ungene er så store at de flytter ut.

  Liker

 19. Disse instagrampostene hun legger ut og spør folk om det er enten eller HETS – HAT. Jeg leser disse meldingene som LATTERLIGGJØRING av en person. Hverken hets eller hat.

  Og én ting til AB, når du legger ut gamle meldinger hentet fra KG, så kan det være greit å få med hele konteksten, ikke bare den setningen du syntes var treffende og fæl! 

  Liker

Kommentarer er stengt.