Ny influencer å følge med på?

Jeg skriver i dag om:

Jeg vurderer å følge med på en eller to til, og spør derfor om råd: Hvem tenker du mangler?

Noen kriterier: Jeg ønsker først og fremst å følge med på influencere som
eksponerer barna i SoMe og/eller ikke følger norsk lov. I tillegg bør de ha endel følgere/lesere, dvs. være kjent, da de kan ha større innflytelse ovenfor lesere og andre influencere.

Jeg håper på mange tips. Gjerne med en begrunnelse.

49 kommentarer om “Ny influencer å følge med på?

 1. Hei! For det første, takk for alt arbeidet du gjør med denne bloggen, det er helt fantastisk!

  Jeg vil foreslå bloggen Speiltvillingene, det er enormt mye eksponering av barna hennes og de blir også, ironisk nok, brukt i reklame fra SOS barnebyer for å fronte andre barns trygghet, det synes jeg ikke er greit.

  Liker

 2. Speiltvillingene pga bruk av barn. Hun bør slutte å bruke ungene på bloggen sin! Påstår at de er mer skjermet nå, men i helsikke, ta bilder av ungene bakfra! Som hentet fra en skrekkfilm. Hun bør gå gjennom hele bloggen sin og slette ALL utlevering av barna, både bilder og tekst! Speiltvillingene, bare navnet på bloggen får det til å fryse nedover ryggen.
  Komikerfrue kommer antagelig å ligge lavt en stund, eller full eksponering i mangel på noe å skrive om. (vel verdt å følge med på)
  Mannlige bloggere som feks Svindeljeger Kjell Ola Kleiven burde blitt ettergått litt i sømmene. Blogg og Instagram. Der han har fast hashtag på seg selv. Noen som kommer på flere?
  Espen Hilton er flink til å merke riktig syns jeg.

  Likt av 1 person

 3. Lene Orvik! Hun eksponerer ikke barn, og har forsåvidt ingen, men er helt håpløs når det kommer til å korrekt merke reklame, samt driver med mye dobbeltmoralsk reklamering og et enormt kroppsfokus! Hun var også en av bloggerne som dro til Dubai.
  Syns du gjør en helt FANTASTISK jobb med denne bloggen – det er lite som provoserer meg mer enn bloggere som ikke klarer å gjøre den ene jobben de har riktig. Merking av reklame er SÅ viktig!

  Liker

 4. Jeg har tipset før og gjør det igjen. Mammasom16. Akkurat nå er hun inne i en periode igjen (de var sjelden mer enn et par uker, fordi bloggen raser nedover listene) der hun ikke skal eksponere barna. Det har vært dager med 8-9 bilder av barna. De fleste i body og bleie. Størstemann fyller fire i mars, det må være kjempeflaut hvis han ser seg selv i bleie på nettet, de fleste er bleiefri når de er fire år, men unasett legger man ikke ut bilder av såpass store barn i bleier.

  Liker

  1. Ser noen skriver at hun sier hun skal bli bedre. Hørt det før? Varer til nedgangen kommer. Hun har til og med benektet at hun har skrevet at hun skulle slutte å eksponere dem, for så å komme med bortforklaringer når hun fikk innlegget i kommentarfeltet. Den jenta er ikke flink på kritkk, uansett hva både hun og andre sier, kverulerer hun, er delvis ufin, kan og vet alt best, som en tenåring som regel gjør.
   Her er litt, bla barn i reklame. Bla gjerne nedover i arkivet hennes under kategori.
   https://mammasom16.blogg.no/1530307272_hun_bloggeren.html
   https://mammasom16.blogg.no/han-onsker-seg-et-nytt-sosken.html#kommentarer
   https://mammasom16.blogg.no/hvorfor-grater-du-mamma.html
   https://mammasom16.blogg.no/1524398607_en_viktig_forskjell.html

   Liker

 5. Jeg stemmer også for Stine Skoli (speiltvillingene). Jeg er usikker på hvordan hun er til å merke reklame, men bloggen handler jo utelukkende om familielivet (og noe DIY). Ser noen nevner Mammasom16, hun har tendenser til å eksponere barna ja, men hun er også flink til å ta til seg kritikken når hun sklir ut, og det virker som at hun faktisk prøver å bli bevisst på det selv, se svar til leser (,https://mammasom16.blogg.no/derfor-har-jeg-ikke-blogget.html#kommentarer) og (https://mammasom16.blogg.no/verdens-koseligste-date.html#kommentarer) er heller ikke så mye reklame hos henne i forhold til mange andre influencere.

  Liker

 6. Jeg er ikke enig i fht Ranvei Heitmann. Hun blogger vel ikke mer enn 1-2 ganger i måneden og bør vel egentlig skjermes mot seg selv mtp situasjonen hun har satt seg selv i (4 barn med 3-4 ulike fedre, avbrutt skolegang, ingen jobb osv).

  Liker

 7. Jeg støtter flere her som foreslår Anette Haga. Jeg skrev en kommentar på bloggen hennes, og spurte om hennes ståsted angående eksponering av barn. Hun publiserte kommentaren, men har ikke svart på den. Hun deler altfor mye av sønnen, og nå er hun gravid på nytt.

  Liker

 8. Saraaemiliee på instagram! Hun eksponerer barna i alle poster, bruker barna i reklame osv.. Ser sjeldent at noen kritiserer henne, kanskje fordi hun skriver på engelsk.

  Liker

 9. Camilla Phil kan bli tøff å følge, hun er jo «overalt» med de kremene sine og promoterer seg og sitt i de fleste kjendisers kommentarfelt, men om du orker, så stå på ❤️

  Nette Nestea og Speiltvillingene må jeg også gi en stemme pga heftig barneeksponering 😒

  Liker

 10. Emine Sanders. Ungen eksponeres helt ekstremt på insta og fellessnapkontoer. Ellers er Julia Nyland verdt et googlesøk. Hun fortsetter enda i samme spor.

  Liker

 11. Veronica Lauritsen/ aka @Verozitas er definitivt en du bær følge med på. Hun er både blogger & instagrammer innen fashion, lifestyle, travel og mat og har mye inspirerende å komme med syntes jeg. Hun har vært mye i media i forbindelse med at hun har kjempet mot pelsindustrien, nominert til sunn fornuft prisen om spiseforstyrrelser. Hun er et skikkelig godt forbilde syntes jeg 😀

  Liker

  1. Tusen takk. Tanken er å dokumentere kritikkverdige forhold, og da er vel kanskje ikke det rette å følge med på, eller? 😊

   Liker

Kommentarer er stengt.