Anne Brith: Er dette troverdig?

Oppdatert: 08.03.19 kl. 00.05 (tok med Dagbladet-videoen).

Anne Brith skriver i forordet til boken «Kvinner som hater kvinner» at hun den 20. september 2014 surfet på Kvinneguiden, og lurte på om hun noen gang ville få en tråd om seg selv der. Hun drømte om at hun, hennes liv og hverdag ville bli diskutert. Den første tråden jeg finner om Anne Brith var i august -15 – lenke.

Snart 4 1/2 år etter hun drømte om egen KG-tråd, skriver hun følgende på snapchat (fjernet bilde av Anne Brith, da det er teksten som er viktig som dokumentasjon):

Fra Anne Brith sin snapchat den 07.03.19 (fjernet bilde, kun tatt med det som er viktig for dokumentasjonen sin del)

Og i video som Dagbladet la ut den 07.03.19 leser Anne Brith fra boken:

Etter min første TV-opptreden gikk det ikke lang tid før føflekken var i sentrum av alles oppmerksomhet. «Hvor kom føflekken fra?» «Var den fake?». Dette skapte full forvirring på Kvinneguiden….

Anne Brith sin første tv-opptreden var i 2013 i «Hele Norge baker«. Lenge før Anne Brith hadde tråd om seg på Kvinneguiden.

Søker man på Kvinneguiden Anne Brith og føflekk får man dette resultatet:
Det viser seg altså at det har blitt diskutert to ganger, og begge ganger som resultat av at Anne Brith omtalte føflekken på snapchat:

07.03.19

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?do=findComment&comment=23060167

13.02.19

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?do=findComment&comment=22942484


Diskusjonen begge gangene handlet om at ingen har sett noen diskusjon om Anne Brith sin føflekk.

Ved søk dukker forresten dette opp opp i november 2015, der Anne Brith selv omtaler føflekken:

https://www.rb.no/feature/blogg/arbeidsliv/hun-som-alltid-er-pa/f/5-43-165535


Det er grunn til å spørre «Hva er det Anne Brith holder på med?»

18 kommentarer om “Anne Brith: Er dette troverdig?

 1. Hun driver manipulering – for sympati – klikk – annonsekroner. At annonsørene snart ikke våkner…

  Liker

 2. Annonsørene ville ikke assosieres med bloggen hennes tror jeg, så hun driver vel nå med ny merkevare bygging som «offeret».

  Liker

 3. Hvis ønsket er å fremstille seg som offer, hvem vil samarbeide med henne? Det er jo bare tøys alt hun skriver om KG. Hva som har skjedd på bloggen og i kommentarfeltet der, vet jeg ikke, men jeg vet at mange gutter i tenårene har hatt mye «moro» med å kommentere rundt om. Hvorfor har de fulgt henne? Det er rasende festlig (for dem) med en voksen dame som oppfører seg som en fjortis på snap. Dessverre.

  Liker

  1. Etter å ha lånt og lest boken, så er jeg ikke i tvil om at Anne Brith selv ser på seg som et offer. Og det skjer igjen, og igjen, og igjen osv.

   Liker

 4. Takk for at du skriver om dette! Rart at hun bare får fortsette med dette, synes jeg, helt uimotsagt i media.

  Liker

 5. Det er forkastelig hvor mye mediafokus det er på henne. Hun blir avslørt nå , og hun fremlegger boken som bare gir enda bevis for hennes manipulering …skyter seg selv i beinet…håper virkelig at hun får seg en smekk for all eksponeringen av barna sine. Påstander om hets …som i realiteten er konstruktiv kritikk blir blåst opp og eskalerer . Stakkars unger ,

  Liker

 6. Tror hun virkelig at folk ikke klarer å søke på internet? At hun kan lyve, narre,lure, bedra i det uendelige? Det virker som om hun ikke har noen sperrer og at grensen mellom fantasi og fakta er totalt utvisket. Hun klarer å snu alt til at hun er offeret og alle er slemme og hatske. Dessverre finnes det godtroende fjols som helt ukritisk svelger alt de får servert på internet som sant, som ikke gidder å Google, og sjekke flere kilder. Det finnes nå så utrolige mange rene kalde fakta som motbeviser AnneBriths løgner at folk må vel våkne en gang? Men folk vil bedras. Det blir ydmykende å innrømme at den de har idolisert og forsvart faktisk er en løgner. Når du som influencer ikke har noe mer interessant å komme med enn løgner om en føflekk da står det stusselig til.

  Liker

  1. Jeg er så enig.

   Samtidig ser jeg at Anne Brith kan være sjarmerende og hyggelig, slik at det er ikke lett å ta innover seg at der kan være en annen side. Hun er veltalende, og klarte faktisk i går på kvinnedagen å få folk til å tenke at det er synd på henne. Og da bare pga kommentarer (som ingen har sett?) om en føflekk. Mange er godtroende, og stopper ikke opp og spør «Hva er dette?»

   Hvis man ser på enkelte tilhengere, så er de nå «fulle av hat» mot Kvinneguiden. Hvem er det som har skapt det? Jeg håper folk også spør seg «Hvem er det som legger opp til hat?»

   Liker

 7. Det er skremmende og trist at de fleste tradisjonelle medier sluker Anne Brith Davidsen sin versjon gått og velger å være mikrofonstativ for hennes svært subjektive og ensidige fremstilling. Har ikke journalister integritet lenger? Det tar kun et minutt eller to å sjekke at det Davidsen sier ikke har rot i virkeligheten. Fordumming av nasjonen, og skremmende hvordan tradisjonelle medier presenterer åpenbare løgner som sannhet.

  Liker

Kommentarer er stengt.