Kvinneguiden: KG-brukeren Asti

Bare til orientering: Da er brukeren Asti historie på Kvinneguiden. Jeg har ikke vært aktiv der siden desember -18 pga en advarsel (les om den her), men har ikke savnet å skrive der. Det var litt rart å slette profilen jeg har hatt siden 2003, men siden det straffer seg å være «trofast» på Kvinneguiden, var det den beste løsningen.

Ønsker de som er innom en fin onsdag kveld.

23 kommentarer om “Kvinneguiden: KG-brukeren Asti

 1. Trist, jævlig trist at ikke KG hegner mer om sine trofaste og mest saklige bruker!! Helt idioti spør du meg. Du vil bli veldig savnet, og jeg håper du fortsetter den fantastiske jobben du gjør med denne bloggen.
  Sender deg en varm klem! 🤗

  Liker

 2. Helt utrolig hvordan KG behandler brukerne sine, og særlig de trofaste, ryddige brukerne sine. Men sier som andre her, det kom noe godt ut av det! Hurra for Astis blogg!!

  Og må si en ting til, det er ikke ditt, men deres tap! 😘

  Liker

 3. Må si meg enig med de andre her. Dette vil KG tape på, ingen dokumenterer og skriver så skikkelig og ryddig som du! ❤️
  Er også veldig takknemlig for at du har denne bloggen som vi kan referere til. Både til media, diverse av bloggernes samarbeidspartnere og legge linker ut på KG.
  Takk igjen for alt du gjør godeste Asti!

  Likt av 1 person

 4. Og for å understreke hvor «seriøs» modereringen på KG er; jeg fikk «mappa» mi nå, den inneholder et innlegg der jeg skriver Godnatt, er lagret som avsporing. Lurer på hvor mange som ville fått noe slikt i mappa si. ☺️ Noen er kreative i innsamling av regelbrudd, ja!

  Liker

  1. Unnskyld, men 😂🤣 Er det mulig?
   Jeg har totalt mistet respekten for moderatorteamet og forumansvarlig. I mine øyne ødelegger de Kvinneguiden med bl.a. ryddemeldinger som en influencer nå har misbrukt. Og det var ikke slik at de ikke fikk advarsler på forhånd (av bl.a meg og flere andre), men det ble møtt med arroganse og bedreviter holdninger.

   Liker

 5. Ja, brukerdebatt (som er rettet mot en bruker, ikke en blogger) blir nå beskrevet som hets av bloggere, omtale av barn feks kritikk av bloggernes eksponering av barn blir til hets og mobbing av barn, latterliggjøring blir til latterliggjøring av bloggere, selv om det oftest er innlegg rettet mot andre brukere. (Jeg har feks et par 😂 til andres innlegg (i mappa) som visstnok er latterliggjøring, samt «Hvor fant du de tallene? I krystallkula?») De fleste ryddemeldinger kan misforstås og når slike innlegg som nevnt over blir slettet, virker jo mengden av regelbrudd veldig omfattende for en utenforstående eller de som vil diskreditere KG-brukerne.

  Liker

  1. Jeg har i mappa mi at jeg har diskutert med meg selv som anonymbruker og brukernavn, selv om det det åpenbart at det er det ikke, de har da brukt ressurser på å finne ut av dette da det ikke kan være noen som har rapport det. Er ikke det trynetillegg i negativ forstand så vet ikke jeg.I tillegg er å skrive «dagens» under en kommentar latterligjøring?

   Liker

Kommentarer er stengt.