Anne Brith: Bok, bestselger og virkelighet


Anne Brith sin instastory:


http://web.archive.org/web/20190406212218/https://storiesig.com/stories/annebrith.no

Virkeligheten

Boken kom ikke med på listen over månedens bestselger til Bokhandlerforeningen. Den har heller ikke hatt noen 1. plass på Bokhandlerlisten – «Generell litteratur». Se dokumentasjon.

Jeg var innom min lokale Ark bokhandel denne uken, og da var ikke boken på «stativet» over «bestselgere» en gang.

Hvilken «bestselgerliste» er det man viser til her? Om det er en gammel liste, og det ikke opplyses om, så virker det som Anne Brith prøver å reklamere for noe som er «utgått på dato».

Dokumentasjon

Månedens bestselger hos bokhandlerlisten:

http://www.bokhandlerforeningen.no/boklista/M%C3%A5nedens+bestselger/746

Bokhandlerlisten – generell litteratur uke 13 – 25.03. – 31.03.19:

Ute av listen


Bokhandlerlisten – generell litteratur uke 12 – 18.03. – 24.03.19

Uke 11 – 11.03. – 17.03.19:


Bokhandlerlisten – generell litteratur uke 10 – 04.03. – 10.03.19:


Bokhandlerlisten – generell uke 9 – 25.02. – 03.03.19:


24 kommentarer om “Anne Brith: Bok, bestselger og virkelighet

 1. Fantastisk. Snakk om å bli tatt med buksene nede!

  Hva skjer forresten med franskemakroner.no? Skulle lanseres 1. april, ingenting har skjedd enda…

  Liker

 2. Eneste stedet boken har vært på førsteplass, som jeg har sett, er en uke eller to hos ark.no sin nettbutikk interne bestselgerliste.

  Jeg sjekka 30.mars, da var den på 2.plass hos ark.no, men ikke engang med på listene over de mest solgte hos norli, adlibris, m.fl. nettbutikker. (Innlegg på KG).

  Liker

 3. Anne Brith vet like godt som oss at dette var en blank løgn. Men noe må hun jo finne på når tråden hennes på KG ligger død og hun er i ferd med å gå i glemmeboken. Og det virket. Men jeg tror ikke hun hadde tatt høyde for at løgnen også ble dokumentert her hos Asti. Det er så vanskelig å holde på narrativet når ting hele tiden kan motbevises. Så takk til Asti!

  Liker

  1. Jeg har ikke kommentert her før, men fulgt deg en stund. Må bare si at du er en viktig stemme i denne galskapen som bloggverden har blitt.
   Du gjør en fabelaktig jobb! 🙏👍

   Liker

 4. Begynner å få hetta nå som hennes 15 minutes of fame er over. Blir sikkert en puppeglipp eller kjønnsleppe-glipp igjen snart, slik at hun kan sutre over “hateran”.

  Liker

 5. Apropos nettsiden hennes, Franske makroner: De bruker illustrasjon laget av Megan Hess, ganske så kjent, interntational illustratør. – (Hun lager illustrasjoner og kunst både for Gucci, Chanel). Har de kjøpt rettighetene til å bruke et av bildene hun har i boken sin “‘Paris: Through a Fashion Eye” til reklame på nettsiden? Hadde vært interessant å vite.

  Liker

  1. Madikken, du får sende henne en e-post og spørre hvis det er så nødvendig å vite. I-landsproblem, spør du meg.

   Liker

 6. Skulle ønske noen kunne lage en dokumentar om denne bloggerbransjen, type Brennpunkt eller lignende. Greit at mye av det bloggere skriver om er overfladiske greier, og temaene ikke så engasjerende i seg selv. Men jeg blir irritert over at de får holde på akkurat som de vil, skrive sin egen virkelighet, blokkere kritikere slik at kommentarfeltene presenterer alt annet enn sannheten og i tillegg tjener de til livets opphold på denne måten.

  Liker

Kommentarer er stengt.