Caroline Berg Eriksen: Reklame for kosttilskudd og løgn?

Jeg la nylig ut blogginnlegget «Caroline Berg Eriksen: Reklame for kosttilskudd«. I dag fikk jeg tips fra en leser om at «influenceren/reklamepåvirkeren» hadde fått spørsmål om det første produktet ikke fungerte siden hun nå reklamerte for et annet. Hun hadde da bl.a. svart at hun byttet pga «Good for me/Beauty Bombz» hadde kapsler, og det sliter hun med å svelge. Det stemmer imidlertid ikke med det som stod i reklameinnlegget i juni -18. Jeg vil derfor under dokumentere uoverenstemmelsen mellom de to ulike påstandene.

Fra kommentarfeltet i april -19

https://www.carolinebergeriksen.no/2019/04/03/veien-til-lengre-har/#comment-779299

Fra reklameinnlegget for «Good for me/Beauty Bombz» i juni -18

https://www.carolinebergeriksen.no/2018/06/17/jeg-har-innfort-en-ny-rutine/

To ulike påstander


Caroline Berg Eriksen har altså påstått i kommentarfeltet i april -19 at
«Good for me/Beauty Bombz» er kapsler, og vanskelig å svelge, men i reklameinnlegget i juni -18 beskrev hun det som gummigodteri som var lett å spise. Begge deler kan ikke stemme.

Ut fra bilde brukt i reklameinnlegget ser det ut som «gummigodteri», og ikke som kapsler:


https://www.carolinebergeriksen.no/2018/06/17/jeg-har-innfort-en-ny-rutine/


Hvorfor svarte ikke Caroline Berg Eriksen på spørsmålet om effekten, men viste kun til at hun sluttet med «Good for me/Beauty Bombz» pga det var kapsler, hvis det ikke stemmer? Er det fordi hun har reklamert for produkt hun ikke kan stå inne for?


https://www.carolinebergeriksen.no/2015/10/28/all-i-want-for-christmas/#comment-267516

Tilskudd som kun går på håret

Noe annet. Caroline Berg Eriksen viser til at hun skiftet til nytt produkt, for hun vil ha noe som kun er rettet mot håret. Jeg forstår ikke det helt, for hvorfor bruke tilskudd som kun går på en ting, når «Good for me/Beauty Bombz» skulle ha postiv effekt på flere områder, og da også på neglene som Caroline Berg Eriksen i reklameinnlegget viser til er viktig for henne?


https://www.carolinebergeriksen.no/2018/06/17/jeg-har-innfort-en-ny-rutine/


28 kommentarer om “Caroline Berg Eriksen: Reklame for kosttilskudd og løgn?

 1. Kanskje hun synes hun har blitt FOR pen nå og derfor måtte slutte med Beauty Bombz? Hun har i hvertfall forandret seg mye de siste par årene.

  Det må være kjipt å leve av troverdighet når den er borte som dugg for solen.

  Takk for at du påpeker slikt! 🙂

  Liker

 2. Au… Var det ikke hun som sa i et intervju at de ikke ville reklamere for hva som helst? At det skulle være eksklusivt? Reklamerer man for en hermetikkboks med ferdigkokt pasta, da er løpet kjørt. :/

  Liker

 3. Hva kan man si? Dronningen av bloggnorge må degradere seg til å reklamere for gummibjørner for voksne. Utviklingen går rett vei kan man si..

  Liker

 4. Så utrolig flaut det må være for disse rosabloggerne/bad influencerne 🙈 de skjemmer seg ut med å lyve og bedra på dette viset.

  Hvem går på? Hos meg har det motsatt effekt, jeg boikotter alle produkter som rosabloggerne viser frem. Aldri i livet om jeg tror på et produkt der annonsørene må ty til løgnaktige bloggere for å få solgt. Bloggere, som hadde solgt mora si for rette summen! Aldri!

  Liker

 5. Syns det er skummelt at det er fritt frem og reklamere for slike produkter. Sikkert ikke mange som leser innholdsfortegnelse på slike ting, men syns det er betenkelig at de som reklamerer for produktet ikke tenker over at neo inneholder 10 000 % anbefalt dose, som er tilfellet for biotin på disse. Mange laboratorier sliter med at høye doser biotin gir feil svar på analyser (som analyser for stoffskiftet);
  https://helse-mr.no/avdelinger/klinikk-for-diagnostikk/hoyt-biotin-inntak-kan-medfore-falske-laboratorieresultater
  Overskuddet biotin skilles ut av kroppen, men feil svar kan forekomme om man tar kosttilskudd om morgenen for så å ta blodprøve hos lege på formiddagen.

  Liker

 6. Hei. Vil bare tipse om at det i blogginnlegget/reklamen om Cosmica finnes veldig mye feilinformasjon om solkremen hos CarolineBergEriksen.no

  Liker

 7. Cosmica selges på alle apotek i Norge og ikke bare på Vitus. Cosmica fysisk filter anbefales til små barn. Denne er særdeles klissete og «trekker ikke inn i huden» og må vaskes av med olje. Denne anbefales så vidt jeg vet til småbarn. Cosmica selges muligens til 30% avslag på Vitus, men det er faktisk halv pris på bla Apotek 1. Jeg lurer også på om dette er en reklame for vitusapotek og ikke bare for Cosmica. Cosmica selges også i perioder på Europris…

  Liker

  1. Ser også at CarolineBergEriksen.no skriver at hun har et samarbeid med Cosmica, og er ambassadør? Mulig det, men firmaet heter Aco hud nordic og ikke Cosmica..

   Liker

Kommentarer er stengt.