Caroline Berg Eriksen: Reklame for kosttilskudd og løgn? Del 2

Oppdatert 10.04.19 kl. 10.00

Jeg skrev i går blogginnlegget «Reklame for kosttilskudd og løgn?«, der det ble dokumentert uoverenstemmelse mellom to påstander. Dvs. «Good for me/Beauty Bombz» kan ikke både smake som gummigodteri, og være lett å spise, samtidig som de er kapsler og vanskelig å svelge.

Caroline Berg Eriksen har etter det fått følgende tilbakemelding i kommentarfeltet:

https://www.carolinebergeriksen.no/2019/04/03/veien-til-lengre-har/#comment-784606

Caroline Berg Eriksen svarte:

https://www.carolinebergeriksen.no/2019/04/03/veien-til-lengre-har/#comment-784643

Leseren viste til at svaret ikke ga helt mening, men det resulterte kun i at Caroline Berg Eriksen gjentok svaret sitt over:

https://www.carolinebergeriksen.no/2019/04/03/veien-til-lengre-har/#comment-784689

Jeg er enig. Svarene til Caroline Berg Eriksen i kommentarfeltet gir ikke mening, når produkt hun anbefalte for ca. 10 måneder pga de var så lett å spise, ikke er det nå. Og hvor kommer disse «kapslene» inn?

Lagt til 10.04.19 kl. 10.00: Om hun siktet til «Fit Bombz» som ble nevnt såvidt til slutt i reklameinnlegget i juni -18, så sier nettsiden at de er for «forbrenning, energi, redusert utmattelse, stabilisert blodsukkernivå». Altså ikke hår o.l.
Det kan derfor ikke være de hun siktet til for spørsmålene hun svarte på handlet direkte om produktet » Beauty Bombz». Og da svarer man ikke på hvorfor man sluttet med «Fit Bombz». Iallefall ikke hvis man ønsker å svare på spørsmålene.

Til slutt. Jeg får fremdeles ikke helt tak i hvorfor det er så viktig at produktet kun er rettet mot håret, når «Good for me/Beauty Bombz» virket mot flere områder? Det logiske er jo at det første produktet hun reklamerte for burde vært å foretrekke, men det kan hun vel kanskje ikke anbefale, siden det nå er ny annonsør som betaler?

Lenke: «Caroline Berg Eriksen: Løgner og juks»

14 kommentarer om “Caroline Berg Eriksen: Reklame for kosttilskudd og løgn? Del 2

 1. Jessufader, den dama lyg fortere enn hun skifter truser (eller glemmer å ta de på seg). Sannheten er vel at hun aldri åpnet boksen eller smakte på produktet, men å svare usant, unngå å svare, overfor leserne sine det bør hun vel holde seg for god til?
  Forøvrig, spesifiserer hun hvilket unikt stoff som er tilsatt siden det nye produktet vet at det skal gå kun til håret? For sannheten er at alle produkter går i hele kroppen vår via blodbanene.

  Nå er det vel på tide at leserne hennes, som visstnok skal være voksne damer, ser hvilket reklameinferno bloggen består av. Og hvordan hun forsøker å lure leserne sine, for jeg kan ikke skjønne annet enn at hun kun reklamerer, uten å teste først.

  Godt du følger med Asti

  Likt av 1 person

 2. Ikke lett når løgnen baller på seg…
  Egentlig til forrige innlegg; skriver frua faktisk at neglene hennes godt kan bli sterkere? Tror det må være et sjeldent tilfelle av å innrømme at alt ikke er perfekt. Uansett, hva skal hun med sterkere negler når hun alltid bruke påsatte?

  Liker

 3. Det blir jo helt latterlig! De hun reklamerte for tidligere er sikkert ikke spesielt happy for at hun nå uttaler seg negativt om deres produkt, men anbefalingene gjelder kanskje bare i et par måneder? Litt rart om de elsker alt så mye som det hevdes.

  Tror de leserne er dumme?

  Liker

 4. Takk for at du gidder Asti 🙂

  Blir så svett av den dama, og fatter ikke at noen gidder lese henne. Ikke er hun troverdig, ikke er hun spesielt spennende hverken å se på eller lese, hele hun er et stort kjedelig gjesp. Hvor leserne kommer fra skjønner jeg ikke. Attpåtil selger hun ungene sine over en lav sko, og det for penger penger penger. Hun er rett og slett nedrig. Jeg synes så synd i jentene hennes den dagen de starter på skolen. (Asti: Fjernet tekst på slutten).

  Liker

Kommentarer er stengt.