Anne Brith: Låne bilde

Jeg kom nylig over denne kommentaren med svar (fra Anne Brith sin instagramkontoen den 02.05.18):


https://www.instagram.com/p/BiSXUzJlTmj/?utm_source=ig_embed


I november -18 kunne imidlertid en person fortelle:

https://www.dn.no/markedsforing/blogg/bloggere/markedsforing/toppblogger-ringte-arbeidsgiver-og-truet-med-anmeldelse-av-kritiske-lesere/2-1-471746


Jeg tror skjermbildet det siktes til ble lagt ut (av en privatperson) i «Anne Brith-tråden» på Kvinneguiden, og viste deler av en «whiteboard-tavle med tekst».

Hvorfor truet Anne Brith denne personen med politianmeldelse, når hun noen måneder før hadde svart at privatpersoner kunne låne bilde uten at hun vil bry seg, så lenge man krediterer?

Handler dette om at Anne Brith egentlig ikke bryr seg om privatpersoner deler bilder, men at hun (mis)bruker politiressurser bare for å kunne ta de som har vært kritiske? Dvs. at Anne Brith ikke taklet kritikken, og handlet ut fra det? I tilfelle virker det som Anne Brith da er ute etter hevn, og «hatet» hun skriver om i boken, kan være noe hun har mye av selv, og da spesielt mot Kvinneguiden.

15 kommentarer om “Anne Brith: Låne bilde

    1. Jeg fjernet navnet, da man kan ikke offentliggjøre slikt. 🙂 Jeg skriver om noen utvalgte influencere, slik at jeg kommer nok ikke til å skrive noe om denne saken. Beklager. 🙂

      Liker

  1. Nei, si det. Den dama er ikke rett skrudd sammen. Når en ikke husker hva en skriver og sier fra en dag til en annen, er det ikke lett. Bra jobb du gjør Asti. Du klarer å hoste opp det meste!👍🤩

    Liker

  2. Hvis man ser influencere og deres noe slappe holdning til «sannhet» er det er kriterie for å bli influencer? Og det verste av alt er at de ikke lærer av sine feil heller, det må være det grandiose egoet og cash is king som styrer de. Man kan nevne CBE (redigering), Paprika (her er det mye å ta av, Annijor (hvor skal man starte? Plagiat og utlevering av eks), ABD (selveste dronningen av slapp holdning til sannheten), SE (lista er lang men å ha trent seg til silikonrumpe må være toppen av isfjellet). Kudos til deg Asti som klarer å henge med i svingene når det gjelder det som rører seg i blogglandia.

    Liker

    1. Kine
      Hva mener du med bilde tre? Hun sitter sammen med en av jentene på insta. Så ikke det bildet på blogginnlegget du linket til.
      Asti, sjekket du før du svarte med en lattersmiley?

      Liker

  3. Jeg tror at både du Asti og jeg vet at kommentaren til Kari og svaret fra AB var angående den 17.maikaka til AB. Krediterte eller kritiserte denne låneren AB? For det var vel det AB skrev, at det var greit, så lenge hun ble kreditert?
    Skjønner ikke helt dette innlegget ditt, men du fant kanskje ikke noe annet enn «gammel mainnsjit» å kritisere AB for? Lenge siden hun har gjort noe verdt å skrive om, så da måtte du «tilfeldigvis » finne en årsgammel kommentar du kunne lage noe på, men det er vel viktig å blåse liv i gamle glør.

    Har syntes du var en av de bedre og saklige bloggerne som tok tak ting, men ærlig talt, dette var lavmål.

    Hvorfor heller ikke lage et innlegg på Kristin G. og hennes eksponering av barnet? Vi vet det meste om denne to uker gamle gutten, at han skulle vært tvilling, eller rettere sag, at han skulle ikke vært laget, et svangerskap med ekstra oppfølging, masse bilder fra ul til han var født.
    Og det fra dama som kritiserer alle andre for å eksponere…. men hun er jo en viktig samfunnsdebattant, så da er det kanskje ikke noe å skrive om? Hun vet vel best, både for aeg og andre.

    Liker

    1. Takk for tips og tilbakemelding.

      Stemmer. 17. maikakebildet (som har vist seg å være verdifullt) var ok å låne og dele, men ikke skjermbilde av en Snap.
      Det var så ille at AB ringte personen og truet med politianmeldelse.
      Jeg lurer på hvorfor det ene var greit, men ikke det andre?

      Kreditere = oppgi fotograf. Jeg mener det ble gjort. 😊

      Liker

    2. Glemte: Jeg skriver kun om utvalgte influencere, men har åpnet opp for gjesteinnlegg. Hvis noen ønsker innlegg om andre, er det mulig å sende forslag til- ominfluencere@gmail.com – om hva man vil skrive om. Gjesteinnlegg må selvfølgelig godkjennes av meg før publisering pga redaktøransvar.
      😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..