Sophie Elise: Neseoperasjoner og sannheten

Redigert kl. 22.45 og kl. 23.50: La til tekst og skjermbilder (nederst)


Neseoperasjon nr. 4

En bruker på Kvinneguiden la i går ut følgende:

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1078809-sofie-elise/?do=findComment&comment=23471573

Bildet var fra Jodel.

Etter «nesejobb nr. 4» ble avslørt på Jodel publiserte Sophie Elise blogginnlegget «Sannheten«,  der hun forklarer hvorfor hun nå har gjennomført enda en neseoperasjon:   

https://sophieelise.blogg.no/sannheten.html

Fornøyd eller misfornøyd etter operasjon nr. 2?

I 2017 var hun fornøyd med operasjon nr. 2 i 2015:

https://sophieelise.blogg.no/1509654171_svar_p_ukens_sprsml__den_mest_personlige_ever.html

I juli 2018 kom det imidlertid frem at hun nå var misfornøyd pga nesen hadde blitt hoven og usymmetrisk:

https://sophieelise.blogg.no/1531590116_livet_er_ikke_sort_hvitt_og_det_er_ikke_jeg_heller.html

Så hva er sannheten? Det hun skriver i 2017, 2018 eller 2019?


November 2017: Veldig fornøyd med operasjonen som ble gjort i 2015?

Juli 2018: Fornøyd i starten, men den blir mer hoven og usymmetrisk jo lengre tid det går?

Mai 2019: Da jeg opererte den i 2015 ble den gjort alt for smal over neseryggen, og jeg har hatt mye smerter men også problemer med pusten i ettertid?

Jeg tror hun var nærmest sannheten i juli 2018. Dvs. at operasjon nr. 3 kan ha handlet om at nesen var blitt hoven og usymmetrisk, men etter kritikken som kom pga «hårtatoveringen», jf. «Sophie Elise: Bevisst påvirker?» kan det å vært vanskelig å stå frem og si at hun ville operere seg (igjen) pga forfengelighet.  


Når ble operasjon nr. 3 gjennomført?

Spørsmålet jeg og flere andre har er når ble operasjon nr. 3 gjennomført? Jeg tror det skjedde i Tyrkia for måned siden, både ut fra et rykte som gikk på Jodel om at hun var der i april, samt det hun skriver i blogginnlegget «

https://sophieelise.blogg.no/sannheten.html

Og så ender det altså opp med «hasteoperasjon» i New York bare 1 måned etter pga komplikasjoner. 


Nesehistorikk

Jeg håper at Sophie Elise sin «nese-historikk» kan fremstå til «skrekk og advarsel».  Jeg blir iallefall skremt over at hun har gjennomført 4 neseoperasjoner på under 6 år:

 1. august 2013 – Oslo
 2. ? 2015 – Tyrkia
 3. april 2019 – Tyrkia
 4. mai 2019 – New York

Annet som er fikset på?

På Jodel er det en bruker som viser til at i tillegg til neseoperasjonene har Sophie Elise gjort noe med:

https://share.jodel.com/post?postId=5ceab8cbfa97de001910d986&channel=other&_branch_match_id=629312962057043257

Er det noen som har oversikt over årstallene dette er gjort? 

En bruker fra Kvinneguiden kom med følgende korrigering:

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1078809-sofie-elise/?do=findComment&comment=23482231

+ enda en bruker fra Kvinneguiden som kunne dokumentere:

 

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1078809-sofie-elise/?do=findComment&comment=23482372

(Dokumentasjon blogginnlegget «Tolv timer med forandring«).

25 kommentarer om “Sophie Elise: Neseoperasjoner og sannheten

 1. Bloggerbransjen påvirker ikke bare lesere av influencere men også bloggerne selv. Bare se på alle de «opererte» i toppsjiktet, operert er det nye normale i denne bransjen. Når de bikker 30, ser de ut som hollywood fruer på 50-55 år.

  Liker

 2. Et gammelt uttrykk rant meg i hu…stakkars rike pike.
  Kjeveoperasjonen var vel i 2017 om jeg ikke tar helt feil. Den var forøvrig på statens regning fordi hun var overbitt. Det er ingen enkel operasjon, de sager av kjevebeinet og syr det på igjen, så låses kjeven av for ei stund. Sugerør er din beste venn en tid framover.
  Selvsagt får alle slike operasjoner konsekvenser etter som årene går, spesielt når du er så ung når du gjør det. Kroppen er ikke fullt utviklet. Tror henne på det med å ikke få puste ordentlig. Jeg er (på statens regning) neseoperert. Ikke alle plastiskkirurger er like flinke, da kan bla neseskilleveggen løsne, bli skeiv, da har du det gående.
  Resten av operasjonene hennes vet jeg ikke når var med du finner det sikkert hvis du googler.
  Jeg er ingen følger av SE, men kjeven husker jeg fordi jeg har operert både kjeve og nese (som sagt, på statens regning) og fulgte derfor med.

  Ser forøvrig at lillemammaen skal operere puppene igjen, var visstnok noen komplikasjoner som gjør at hun må ha (to!) nye operasjoner, men det gikk ikke helt klart frem hva disse komplikasjonene var…..
  kanske hun bare kunne forklart hva alle disse komplikasjonene og disse helseprobleme var, så hadde leserne sluppet å lure. Halvkveda viser er halvkveda av en grunn.
  Elendige kirurger, ligg unna privatklinikker altså, bloggere opereresog reopereres, må være dårlig reklame.

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk KariK.
   Det som har skjedd her er at Sophie Elise var fornøyd to år etter operasjonen i 2015, men etter 3 år viser hun til at nesen blir mer hoven og usymmetrisk jo lengre tid det går. Er det vanlig? Kan man plutselig få smerte og pustevansker etter det har gått 2-3 år?
   Hvem er lillemammaen? 🙂

   Likt av 1 person

  2. Asti
   Litt usikker på hvordan jeg skal formulere meg for å ikke bli misforstått, men ja. Det går bra ei stund, men hvis neseskilleveggen løsner, det dannes arrvev/sammenvoksninger etter operasjon, så kan det gå år før smertene er så ille at man må reoperere Jeg er inne og klipper opp dritten (ikke i nesen, etter en annen operasjon) ca hvert 5.år.

   Til henne under her, det var mye “tror”, bør man ikke være rimelig sikker?

   Haken han endres en del (jeg klarer ikke å se om haken er operert eller ikke) nåe man legger på seg eller tar av seg. Ryktespredning og sladder bør man holde seg for god til.

   Lillemammaen er mammasom16.

   Liker

 3. Jeg tror operasjon tre var mellom 2015 (da hun tok andre neseoperasjon, men første utenlands) og årets påskeoperasjon. Det er etablert at hun etter operasjon i 2015 (andre) opererte seg på nytt hos kirurg nummer to, det skrev hun på bloggen i går. Spørsmålet er bare når. Jeg personlig tenker SE aldri i livet ville ventet 3,5 år før hun fikset «problemet» (høst 2015-påska i år). Da hun skrev innlegg i fjor sommer om misnøye med nesa, tror jeg hun hadde eller var i ferd med å utføre operasjon 3. Det følger også hennes mønster å ha fokus på et område, men avkrefte at hun skal gjøre noe med det, så. komme med forklaringer på hvorfor den aktuelle kroppsdelen har endra seg, for så å ha fullt fokus på området etterpå på bilder og video, der hun tydelig er fornøyd og beundrer seg selv. (Nøyaktig det gjorde hun i 2015 etter op. 2, (skrev innlegg om at hun var tilbudt ny operasjon gratis, men takka nei fordi hun var fornøyd. Skrev dette DAGER før op 2), samt rumpe/hofteoperasjon (fortalte om vektoppgang i forkant, og at hun hadde trent i etterkant), hofteoperasjon (sa hun hadde spesialtilpassa trening for de berømte hip dipsa), brynsløft (sa hun hadde lært seg sminke bort tunge lokk). «Problem»-sier hun er fornøyd-opererer-bortforklarer ved spm.

  Hun skriver også at hun i sannheten-innlegget har vært sint på seg selv i en mnd, altså ca. så lenge siden hun kom hjem fra tyrkia. Det tror jeg er fordi hun der fikk beskjed om at det ikke var mere de kunne gjøre, noe hun sier flere kirurger har sagt. Hun gikk ut ifra at det var bare å operere, fikk nei, ble knust. Men jeg tror de satte fillers og neseborforminsking. Altså tror jeg:
  Oslo 2013
  Tyrkia 2015
  Tyrkia 2016-2018 en gang
  Tyrkia for konsultasjon og småfiks påska 2019
  NY mai 2019

  Hun sier at hun var så misfornøyd etter operasjon 3, men hun har jo tydelig elska nesa si etter påsketur til tyrkia, tenker derfor at det ikke var samme gang som operasjon 3, men faktisk operasjon 4.

  Ps. du glemte hakeimplantat i oppsummeringa di

  Liker

  1. Tusen takk. Jeg har sett enkelte skriver om 5 neseoperasjoner og hakeimplantat, men finnes det dokumentasjon på dette?
   😊

   Liker

  2. Nei altså dokumentasjon er ikke mere av enn de argumentene jeg kom med nå. Hun har hatt en tredje operasjon hos kirurg to, spørsmålet er bare når, om det var før påska eller om det var påska. Jeg tror som du sikkert skjønner at påsketuren ikke var tredje, men fjerde, av de grunnene jeg ramset opp.
   Hakeimplantat er det bare å se på gamle bilder/vs nye for å se. Forskjellen er sinnsyk. I tillegg har jeg sett et langt arr like under haka. Kan bl.a se det i videoen der christine dancke intervjuer henne

   Liker

  3. Skulle jeg skrevet et blogginnlegg om saken, hadde jeg nok jobba mere for å finne dokumentasjon, selv om det er begrensa hva vi kan finne av dokumentasjon. Kun SE selv VET jo hva som er sant, så alt det jeg, du, andre og botb driver med blir jo mest spekulasjoner. Dokumentasjon på øyelokkoperasjon du legger ved her er plasmapenn. En svært enkel ikke-kirurgisk behandling man får gjort av hudpleiere uten helsebakgrunn. Når det kommer til min spekulasjon rundt haken, så føler jeg ikke det er noe «verre» enn annen spekulering både lesere, du og botb har bedrevet ifb. f.eks pre-rumpeoperasjon- innrømmelsen. Det KAN være hun har «kun» tatt fillers i den (for det er uten tvil gjort noe med den), men det at hun har et langt arr under der man snitter opp for å legge inn implantatet, bygger oppunder teorien.

   Liker

  4. Luna:
   Jeg har prøvd å få med det som SE selv har fortalt om. Som altså er kjent blant de som følger med.
   Hvis jeg har skrevet om noe som SE ikke har vært åpen om, ved en feil, så er det bare å si i fra. 😊

   Vedr. «pre-rumpeoperasjon- innrømmelsen» hvor har jeg eller andre her skrevet om det?

   Vedr øyelokk, så la jeg ved dokumentasjon (lenke til blogginnlegg) på at det var plasmapenn.
   😊

   Liker

 4. «Vanskelig for å puste», «Så overbitt».. (blablabla).. kom på et annet uttrykk; «Bitch please». Alle vet at du er sykelig opptatt av utseende ditt. Min sympati går til de stakkars, påvirkelige unge jentene som følger henne.

  Liker

  1. Jeg fjerner kommentarer som bryter med norsk lov, eller som ligger på kanten til det. Sophie Elise har såvidt jeg har fått med meg brukt de begrunnelse hun viser til, eller?

   Liker

  2. De stakkars påvirkelige jentene er faktisk inntektsgrunnlaget hennes, det er helt forferdelig å tenke på at noen med så åpenbare komplekser pusher dette på andre også?

   Liker

  1. Asti
   Jeg lurte nå mer på om du synes at det er greit å kalle andre for bitch?
   I mitt kommentarfelt blir slikt slettet og vedkommende blokkert. Stygge og fordummende ting orker jeg ikke. Selv om det går en kule varmt innimellom så skal mitt kommentarfelt være saklig, men gjerne også ha god, lun humor.

   Liker

 5. Herlighet! Så mye gakling på dere da. Det var en sarkastisk referanse til hva SE selv sier. Hun og venninna kaller hverandre for «bitch», eller bruker det generelt i samtaler. For å gjøre det helt klart: jeg pleier aldri kalle noen for det og det ligger heller ikke i mitt ordforråd. Og denne tror jeg helt klart Asti og tok.

  Liker

 6. Jeg er skikkelig sjokkert over å lese om SE. Er det dette som er Forbilde?? At en i det hele tatt kan få sponsorer av å ha en slik livsstil er bare underlig. Penger er makt. Jeg vet det.
  Asti, du gjør en fremragende jobb med denne bloggen. Det er andre gang jeg er innom her. Jeg har ikke visst om bloggen. Du er flink til å dokumentere og går grundig til verks. Jeg leser i kommentarfeltet, og lurer, har du en blogg Kari k? Kunne tenkt meg å lese hva du skriver om.

  Liker

Kommentarer er stengt.