Anne Brith: Om hvordan man behandler andre

Fra Anne Brith sin instastory i dag:

http://web.archive.org/web/20190615100617/https://storiesig.com/stories/annebrith.no

La oss derfor se på hvordan Anne Brith har behandlet uskyldige folk på bloggen og i boken sin, noen eksempler:

Jeg lurer på om Anne Brith forstår at sitatet også gjelder henne? Jeg tror ikke det. Hva tror dere?

18 kommentarer om “Anne Brith: Om hvordan man behandler andre

 1. Anne Brith er da bloggeren som er mest kjent for å henge ut andre? Være seg eks’er, eks’enes familie, nærmiljøet på Sørumsand, tidligere sjefer, lesere som lovlig har søkt etter henne i skattelistene, egne barn (serr, du driter ut ungene dine når du viser puppen din på snap/drar datterens hotpants langt opp ser sola aldri skinner og sier at den passer), osv. Det er hvert fall hva jeg forbinder med henne. Hun gikk også langt i å hevde at barnefar til barn nr 4 var voldelig mot henne (mens hun at med i hele Norge baker). Hun har også blitt saksøkt for ærekrenkelser- OG funnet skyldig (den identifiserbare personen som hun urettmessig hang ut i hat-boka si).

  Nei, hwr syns jeg at Anne Brith skal feie for egen dør….

  Likt av 1 person

  1. Nei, det virker ikke slik ut. Hun har vært ganske så stygg mot enkelte (som ikke har fortjent det). Tenker AB noen gang over hva hun har utsatt andre for? Eller regner hun det som bagateller som hun vil glemme?

   Liker

 2. Crybully – et ord på engelsk jeg nettopp ble kjent med.

  ‘»The crybully starts with a genuine trauma. The terrible thing that happened naturally makes the crybully feel unsafe, self-protective and self-conscious to the point of self-absorption. The trauma makes that person intensely concerned about self-image.

  The problem comes from the subsequent need to control any situation, the failure to see the big picture, the tendency to lash out in fear and anger as a way to fixate attention on oneself and obliterate others.»

  Likt av 1 person

  1. Apropos rop om hjelp. Skulle tro at coachen hennes Peter var til litt hjelp, men hva han gjør i livet hennes, er for meg en stor gåte.

   Likt av 1 person

 3. Hadde AB forstått hva ordene betydde og hun hadde eid et lite snev av selvinnsikt, hadde hun aldri lagt ut den «quoten». AB har også med jevne mellomrom oppfordret leserne til å være snille med hverandre, ikke omgi seg med negativitet, tilgi hverandre osv, samtidig som hun gjør det stikk motsatte selv.
  At hun er så ekstremt dyktig til å henge ut og være stygg mot andre, forteller alt om selvtillit og selvbilde. Jeg tenker at grunnen til at egen bolig uteblir år etter år, er at alle pengene har gått/går med til å kjøpe seg lykke. At hun fikk restskatt på 660 000,- skyldes rett og slett sponset lykke. Merker at jeg kun følger med nå for å se om/når hun får kjøpt seg egen bolig. For øvrig morsomt å se hvordan hun med jevne mellomrom legger ut snapper som får folk til å spekulere i om hun kjøpt bolig, for så glemme seg bort å fortelle at hun skal på visninger eller skal i møte med banker.

  Likt av 1 person

 4. Jeg har selv opplevd å bli hengt ut på sosiale medier av en bekjent, nærmere bestemt av svigermor. Og det føltes utrolig invaderende, frekt og ikke minst så var det blank LØGN og noe hun måtte slette senere etter konfrontasjon med mannen min (sønnen hennes). Jeg kan bare tenke meg hvordan de har det, alle de som blir hengt ut av Anne Brith på de sosiale mediene hennes. Hun har jo flere tusen følgere. For meg så var det utrolig vondt og sårt, og forholdet med svigermor har jo blitt ødelagt for alltid. Jeg syns det er en grusom uting å skulle velte ut hver minste lille tanke og følelse på sosiale medier. Ikke alle er like utleverende og ukritiske med privatlivet sitt som Anne Brith Davidsen og svigermora mi på 70….

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..