Asti er suspendert fra Kvinneguiden

Til orientering mottok Asti i dag melding fra forumansvarlig om suspensjon i 30 dager.

Forumansvarlig påstår at jeg har hetset og/eller hengt ut moderatorer eller administratorer.

Bakgrunn

Jeg opplevde at mine spørsmål ikke ble besvart inne på Ris og ros her: «Tråden er ryddet for injurie og spekulasjoner…«.  «Sol Rampelyset» påstod at hun hadde svart meg, da jeg påpekte at det ikke stemte, dukket denne meldingen opp:

Screenshot_20200123-144538_Chrome

Her er kommentaren «Asti» skrev til «Sol Rampelyset som førte til suspensjon:

Screenshot_20200123-163531_Chrome

Hva tenker dere om det? Bør en lønnet moderator (Sol Rampelyset) tåle en slik tilbakemelding? Eller var det rett avgjørelse av forumansvarlig?

Planen min var å slette brukeren Asti, da jeg merket at moderatorene kunne ha noe mot brukeren.  Jeg tenkte at det bare var et tidsspørsmål før de kom til å kaste meg ut. Jeg trodde imidlertid ikke at det skulle skje så raskt.

Jeg skulle ønske at Kvinneguiden hadde mer profesjonelle moderatorer som kunne taklet slike tilbakemeldinger, for det handlet ikke om manglende respekt/hets/uthenging fra min side, men frustrasjon over at spørsmålene mine ble oversett av «Sol Rampelyset» og jeg ville sette ord på det,  i håp om at det ble en slutt på det som skjedde. Og slutt ble det.  😄

Legger ved lenke til innlegget jeg skrev sist gang forumansvarlig mente jeg ikke respekterte moderatorteamet – Regelbrudd og advarsel.

 

24 kommentarer om “Asti er suspendert fra Kvinneguiden

 1. Uff, jeg ventet nesten bare på det. At de skulle “hive deg ut”. Du er for oppegående kritisk 😅 Og tat ikke til takke med svada. De synes nok du er kranglete og pirkete, men jeg synes det er bra du orker å “krangle” med dem. De burde klare å svare for seg. Det er jo jobben deres (trodde jeg).
  Håper du klarer å få laget deg en ny bruker etterhvert. Så slipper du å bli forhåndsdømt og fulgt såpn med argusøyne jeg er SIKKER på at de har gjort med Asti-brukeren. De ble sikkert lettet da de syntes de hadde nok “på” deg til å hive deg ut 😆💩
  Stå på! Heier på deg!! Har elsket å lese den berettigede kritikken av både påvirkerE og kg-modsene. Deg og BOTB ❤️

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for tilbakemelding, Torill. 🙂
   Jeg fikk også advarselen på mail fra Kvinneguiden, og svarte at de kan bare slette brukeren «Asti», da jeg orker ikke å delta, når moderatorene er ute etter meg.
   Jeg tviler på at jeg kommer tilbake med ny bruker. 🙂

   Liker

 2. Dette er jo helt utrolig, og på et så tynt grunnlag! Selv mistenker jeg at visse bloggere kan ha vært veldige ivrige etter å bli kvitt deg og kan ha bombadert KG med henvendelser. Det er endel som tyder på det.

  Likt av 1 person

 3. FY f..er det mulig?? Kg og ABD er som Nord Korea. Jeg er ikke sjokkert når ABD aka kvinnelige utgaven av Trump er involvert. Tiden vil vise hvem andre som også kommer til å ryke.

  Likt av 1 person

 4. Du gir deg ikke når du får svar og forsetter of fortsetter. Blir for mye kverulering. Tipper Asti er en mann, det en den følelsen jeg får ut fra « aggressiviteten». Var ikke du borte fra kvinneguiden en lengre periode for noe en konflikt og vedvarende kverulering, og nå er det på an igjen. Kanskje på tide å gå litt inn i seg selv.

  Liker

  1. Tusen takk for ditt bidrag.
   Å etterspørre svar, er ikke brudd på regelverket.
   Jeg var borte pga jeg ikke godtok en advarsel som kom etter en moderator ikke taklet å bli tagget, og mente det var manglende respekt. 🤣😄🤣 Her har jeg skrevet om det:
   https://influencere.wordpress.com/2018/12/09/egmont-og-kvinneguiden/
   Her kan man også lese om andre sine negative erfaringer med Kvinneguiden: https://influencere.wordpress.com/egmont-og-kvinneguiden/

   Liker

 5. I alle dager. Jeg trodde faktisk ikke at de skulle tørre å gjøre dette igjen. Integritet er en fin bil, tydeligvis. Det er helt utrolig.

  Om det er ABD, Egmont sine bindinger til Tv2/Bloggerne, eller en kombinasjon, får vi antagelig aldri vite, men man gjør seg jo noen tanker.

  Håper du aldri gir opp den viktige jobben du gjør mtp å avdekke uredeligheter hos influensere, Asti! Du trengs!

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for tilbakemelding, Malun. Setter pris på den.
   Jeg kommer kanskje til å bli mer aktiv her inne, hvis det er noe jeg har på hjertet. 😘

   Liker

 6. Jeg har ikke så mye saklig å si, det er mer frustrasjonslyder jeg føler for å lufte nå. Men jeg håper dette betyr at du vurderer å blogge igjen! Du er savnet. 🙂

  Likt av 1 person

 7. Dette var en merkverdig avgjørelse fra KG, man skulle tro at betalte moderatorer taklet å få spørsmål – selv om de opplever det som krevende? Håper du gjenopptar bloggingen!

  Likt av 1 person

 8. Du var kanskje litt kvass i din kommunikasjon med moderatorene men dette er ikke hets eller respektløs atferden. Kvinneguidens moderatorer er rett og slett kunnskapsløse og føler nok på er ubehag når du stiller dem til veggs. Denne måten å håndtere ubehagelige situasjoner på er meget lik bloggerens reaksjonsmønster; Gå i offerposisjon, buhu alle er så stygge og hetser for så å blokkere.

  Likt av 1 person

  1. Slik jeg har forstått det er de omtalte moderatorene ansatt for å moderere. Da må de kunne navigere seg gjennom kritiske spørsmål fra brukerne på en profesjonell måte. Å blokkere for så å oppgi hetsing og uthenging som årsak er bare så useriøst som det går an å bli. Disse menneskene er ubrukelige i sin stilling da de ikke innehar de kvalifikasjonene som kreves for å kunne operere som moderator. Det ser ut som forumet er drevet av tilfeldige fjortiser som leker seg med ord som hets og injurier. Det kommer meget tydelig frem at de ikke har snøring. Det er meget, meget pinlig.

   Likt av 1 person

  2. Tusen takk for at du deler din mening. Jeg er selvfølgelig enig.
   Jeg vet ikke hvor mange som fikk med seg ignoreringen til Sol, dvs hun lot være å svare på spørsmål og stenge tråder. Det blir ansett som hersketeknikk: https://www.google.com/search?q=ignorering+som+hersketeknikk&oq=ignorering+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l2.7066j0j4&client=ms-android-samsung-gs-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 . Det er noe veldig merkelig med modereringen…

   Liker

 9. Når du ber om meninger om det var for strengt, bør du ikke ha tatt med hele innlegget du faktisk skrev og ikke klipper ut det som ikke måtte passe i ettertid?

  Du har utelatt et helt avsnitt der du skriver at du gjerne skulle visst hvem «Måne» og «Sol» er fra et tidligere moderatorteam og om du hadde diskutert med dem tidligere, avsluttende med: «Et enkelt ja eller nei holder» som kan oppfattes ganske skarpt og forutinntatt.

  Det var vel det som ble avgjørende til slutt så da er det vel greit å holde det på et ærlig nivå?

  Liker

Kommentarer er stengt.