Suspensjon fra KG og tusen takk

Jeg vil bare takke alle som har lagt igjen kommentar her inne, samt til alle dere som har reagert og forsvart meg inne på Kvinneguiden.

Jeg ønsker å dele Aricia sitt svar – fra tråden «Bloggen «Om influencere» av Asti», da hun har satt ord på asymmetrien mellom brukere og moderatorteamet:

Screenshot_20200123-212934_Chrome

10 kommentarer om “Suspensjon fra KG og tusen takk

 1. Ikke la deg kneble, for det er nok det KG/Egmont vil, og om det pga press fra drama-queen ABD er ikke godt å si, men om så er tilfelle, ja, da bør noen ta seg en bolle, for ABD er intet annet enn et oppgulp av et falskt og narsisstisk vesen som fortjener alt av debatt omkring seg og sitt virke, og dersom Sol og Måne lar seg diktere av Egmont ang. dette, ja, da er de kjøpt og betalt og har null respekt som seriøse moderatorer

  Likt av 1 person

 2. Du blir kaster ut fra KG – jeg blir stalket av brukere der inne med ulikt Brukernavn og veldig lik skrivestil. De har sikkert gått på samme skole. Livets Harde eller noe. 😕

  Likt av 1 person

  1. Det virker som gjentatt dårlig oppførsel i kommentarfeltet ikke får konsekvenser, men å stille spørsmål til en moderator på Ris og ros (forumet beregnet for slikt) ikke tolereres.

   Liker

 3. Dette var veldig dumt, Asti, for KG trenger deg. Du er alltid saklig og rettferdig, så denne utestengelsen er helt uforståelig. For meg så det ut som om de satt opp ei felle med å ignorere deg, slik at du spurte om det samme flere ganger, slik at de kunne bruke akkurat den forklaringen. Vi var flere der inne som krevde presisering.
  Uansett så er det nok et par tre bloggere (og eventuelle bloggermenn) som tar seg et glass vin og feirer nå. At noen av dem presser hardt på Egmont og Kvinneguiden er det ikke tvil om, det har jeg fått merke selv.

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk kgfelis.
   Jeg klarer meg fint uten KG, men «hater» urett og folk som misbruker makten sin. Det trigger noe i meg.
   Jeg er rørt over støtten jeg har fått her i kommentarfeltet og på Kvinneguiden. Utrolig mange flotte mennesker. ❤

   Liker

 4. Enig med deg Felis. Her er det helt tydelig noe som ikke henger på greip, la merke til at Asti ble oversett i den tråden.

  Liker

Kommentarer er stengt.