Caroline Berg Eriksen: Uenig i teksten «Designet av …»?

Jeg vil bare komme med liten kommentar til Caroline Berg Eriksen sitt svar inne på Coverbrands sin instagram:

https://www.instagram.com/p/B0njilFFpjH/

Problemet er at Caroline Berg Eriksen repostet Coverbrands sin instastory, der det stod «designet av Caroline Berg Eriksen»:

http://web.archive.org/web/20190801170831/https://storiesig.com/stories/carolinebergeriksenno

Caroline Berg Eriksen fulgte opp svaret med følgende:

https://www.instagram.com/p/B0njilFFpjH/

Hva annet hun repostet samme dag, er ikke relevant. Fakta er at Caroline Berg Eriksen tok ikke avstand fra Coverbrands sin tekst (om at hun hadde designet produktene), da hun gjenga den. Det hun derimot valgte å gjøre var å godkjenne teksten «designet av Caroline Berg Eriksen» i reklame på egen instastory. Det er ”skjerpende pga det er villedende markedsføring om det ikke er sant. 

Hva tenker du?

 

 

Reklame

27 kommentarer om “Caroline Berg Eriksen: Uenig i teksten «Designet av …»?

 1. Det er et forsøk på brannslukking. Jeg kjøper ikke at hun har vist frem spenner fra Coop Xtra og Glitter i 2 reklame innlegg av sitt gode hjerte. Jeg tror ikke Coverbrands farer med løgn når de sier at hun har fått sampler hun har vist seg med.

  Liker

  1. Troverdigheten er veldig lav.
   Fakta er at Caroline Berg Eriksen har løyet før, jf. https://influencere.wordpress.com/2019/02/17/cbe-no-lognene-rundt-bilderedigering/
   Så hvem skal man tro på? Coverbrands som skriver » Det stemmer at Caroline i lengre tid har brukt samples av kolleksjonen i utvalgsprosessen og disse kan dere ha sett på bilder av hun tidligere. «. Eller CBE som nekter for at hårspennene er de samme, på tross av at hun plutselig har vist frem hårspenner som ser likedan ut akkurat i perioden hun og Coverbrands holdt på med «utvalgsprosessen»?

   Liker

  2. Jeg velger å tro på Coverbrands her. Cbe.no har såpass lang fartstid i veldig mye fusk og unnamanøvreringer at de ikke stiller spesielt høyt på skalaen av troverdighet og åpenhet

   Likt av 1 person

 2. Hvor mange tusen leste ordet «design» og tror nå at det er designet av henne? En del! Hvorfor skulle hun da ødelegge den visjonen med å dementere med sannheten? Dette er salgstriks og merkevarebygging. Hvis noen tar henne for det i etterkant: Jammen, jeg har dementert! Joda, på en kanal veldig få av leserne hennes går inn på. Og svært få leser innlegget hennes to ganger og får med seg endringen i teksten. Ordet design er etablert i bevisstheten til kundene.
  Jeg tror altså at dette var avtalt strategi.

  Liker

 3. Det er veldig spesielt å zoome inn på bilder av disse hårspennene kjøpt på Glitter og Coop i et reklameinnlegg om vitaminbjørner? Bra for Coop xtra og Glitter som nå får masse gratisreklame 👌🏼

  Liker

 4. Jeg sitter og tenker på hva som egentlig skjedde da CarolineBergEriksen.no «designet» vesker for Adax uten å legge ut et eneste bilde av dette. Det er det store spørsmålet mitt. Hvor dypt går en slik desinergreie? Sitter frua sjøl og tegner eller ser hun på bilder av ferdige produkter som hun så velger navn på? Hvem har svaret på dette?

  Liker

  1. Fra http://www.citybag.no/caroline-berg-eriksen-for-adax/

   «Fotballfrue og blogger Caroline Berg Eriksen har endelig lansert sin stilsikre veskekolleksjon i tett samarbeid med danske ADAX. I tospann med designer Naja Silfen har Caroline laget en kolleksjon som skal være inspirert av “hennes eget univers”.»

   Jeg forstod det slik at cbe var med å velge skinn osv. fra et utvalg, men selve designet var det nok designeren som stod for.

   Liker

  2. Hun gjør sikkert som andre kjendis «designere».. Peker på hva hun liker og ikke liker. Deretter designer fagfolk produktet og voilà, CBE er blitt en «designer..» Mao, bloggeren gjør absolutt ingenting selv.

   Liker

 5. Jeg skjønner virkelig ikke denne uviljen og trassen Eriksen viser ovenfor lovverket. Denne arrogansen denne bedriften viser i sosiale medier er patetisk!

  Caroline Berg Eriksen hevder at hun ikke har brukt disse produktene fra Coverbrands tidligere på den kommersielle bloggen mens coverbrands hevder at hun har gjort det.. Hallo i luken? Kanskje de burde samkjørt seg istedenfor å sette seg selv i et enda dårligere lys? De har ingen troverdighet noe som kommer tydelig frem på coverbrands IG konto.

  Caroline Berg Eriksen og Coverbrands har ikke sjekket om produktnavnet allerede var i bruk.. Herre min hatt for noen amatører!

  Liker

  1. Enig. Jeg lurer på om mulige annonsører/samarbeidspartnere tenker over om samarbeidet vil bidra til å gi merkevaren deres det de er ute etter, eller om de er så uvitende at de kun ser på antall følgere influenceren har?

   Liker

 6. Jeg er sjokkert over at noen går rett på denne bløffen med kinavarer i 2019?!

  Fansene til CBE lover å kjøpe disse spennene for 50x innkjøpspris fordi det Store Idolet ber dem om det! 🤣🤣 Da er du hjernevaska!

  Liker

 7. Jeg er ikke forbauset. Tenker heller at dette er de siste, desperate, krampetrekningene, før bloggen og hele familien «leviluxus» på andres regning er en saga blott.

  Hastverk er, som kjent, lastverk. Og når Coverbrands sier hun har brukt eksemplarer fra kolleksjonen mens hun selv påstår at spennene hun har brukt er fra Xtra og Glitter, da kan man jo lure på om det er same shit, fra Kina,hele greia. Bare synd de ikke ble enige om hva de skulle si på forhånd, her virker det som om de har null kommunikasjon. Hva som er verst, se det får andre bedømme.

  Liker

 8. Jeg har, før jeg gikk inn på bloggen her etter ferien, trodd at CBE hadde designet de Det var fordi jeg også hadde lest det «designet av» Løgn og fanteri igjen altså 😡

  Liker

 9. History repeats itself..🤦‍♀️. Det er jo som Treasures på nytt. Kinaræl fra Wish/AliExpress presenteres som noe eksklusivt spesielt utvalgt av selveste CBE og selges til ågerpris. Denne gangen hos Coverbrands i stedet for egen nettbutikk.

  Ellers er jeg «litt» usikker på om det er god reklame for hårspennene at CBE hevder at de tilsynelatende like hun har brukt i flere måneder er kjøpt på Glitter og Xtra…🤔

  Liker

 10. Det er alltid mye spennende å lese om i bloggen her, og selv om det er høyst fortjent: Når starter du opp igjen etter ferie?

  Takk!

  Liker

  1. Du kan lese om kvinneguiden her 😊https://influencere.wordpress.com/2018/12/09/egmont-og-kvinneguiden/

   Liker

 11. Til orientering:

  Jeg har slettet noen kommentarer under dette innlegget. Det gjaldt kommentarer om Anne Brith og en blogger. Jeg ønsker ikke å gi deltakere som er med i ABIP omtale. I tillegg utviklet diskusjonen seg til å handle om personer i kommentarfeltet her inne og ikke sak.

  Kommentarfeltet stenges nå når jeg har pause.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..